Antalya Finike Devlet Hastanesi

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü
Antalya Finike Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

FİNİKE DEVLET HASTANESİ ÇOCUK SAĞLIĞI ve HASTALIKLARI BRANŞINDA 2 UZMAN HEKİMLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 21/09/2018

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT uzman doktor Rukiye Tuncer ŞAHİN’in atanması ile birlikte Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında 2 uzman hekimle hizmet verilmeye başlandığını müjdeledi. Başhekim Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini yeni başlayan uzman doktorumuz ile birlikte batı Antalya bölgesi için hizmet veren 4 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesinin etkinliğinin ve verimliliğinin dahada artacağını ifade etti.

İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzman. Dr. Rukiye Tuncer ŞAHİN Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. Sivas Numune Hastanesi’nde görev yapan Uzman Dr. Rukiye Tuncer ŞAHİN naklen atama sonrası Finike Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları polikliniğinde hasta kabul etmeye başladı. Uzman Dr. Rukiye Tuncer ŞAHİN Finike Devlet Hastanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı ve memnuniyeti içinde olduğunu ifade etti.

FİNİKE’YE HAYIRLI OLSUN

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek verilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi. Amacımız Finike ilçesinde vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti sunarak sevk edilmek zorunda kalan hasta sayımızı azaltmaktır. Yeni hekimlerimizin göreve başlaması ile birlikte hasta memnuniyetinin en üst seviyede tutulmasını sağlamaktır diye belirtti.

39196334_877840689065687_2830980714806116352_n.jpg