Batı Antalya'nın Tek Kalp Damar Cerrahisi Polikliniği Finike Devlet Hastanesi'nde Hizmet Veriyor

BAŞHEKİM YARDIMCIMIZ KALP DAMAR CERRAHİSİ UZMANI

Batı Antalya’daki ilk ve tek Kalp Damar Cerrahisi polikliniği Finike Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT Batı Antalya bölgesine daha kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmek için hekim kadro ve çeşitliliğini arttırdıklarını ifade etti. Başhekim Op. Dr.Yücel KURT bu süreçte Finike Devlet Hastanesine katkı ve desteklerinden dolayı Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Başhekim Op. Dr. Yücel KURT Batı Antalya bölgesinde ihtiyaç duyulan bir branşın katılmasıyla kalp damar rahatsızlığı olan vatandaşların artık Finike devlet hastanesinden hizmet alarak bu konuyla ilgili problemlerinin yerinde ve hızlı çözüleceğini vurguladı. Başhekim Op. Dr. Yücel KURT kalp damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Mustafa BİLDİLER’in göreve başlamasının ve kalp damar cerrahisi polikliniğinin hizmete açılmasının memnuniyeti içinde olduğunu ifade edip verilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

BATI ANTALYA’NIN TEK KALP DAMAR CERRAHİSİ POLİKLİNİĞİ FİNİKE DEVLET HASTENESİNDE

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun olan Op. Dr. Mustafa BİLDİLER Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 2011 yılında uzmanlığını tamamladı. 2011-2018 yılları arasında Tokat, Kocaeli, Afyonkarahisar ve Denizli illerinde Kalp Damar Cerrahisi hekimi olarak görev yaptı. Görev yaptığı illerde Kalp Damar Cerrahisi kliniğinin kurulması ve geliştirilmesinde önemli görevler üstlendi. Op. Dr. Mustafa BİLDİLER bakanlık görevlendirmesi sonrası Finike Devlet Hastanesinde idari görevine ve hasta kabulune başladı. Finike Devlet Hastanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı ve memnuniyeti içinde olduğunu belirten, Op. Dr. Mustafa BİLDİLER bölgede ihtiyaç duyulan bir branşın hizmete kazandırılması için katkı ve desteklerinden dolayı başta Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT olmak üzere Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Kalp Damar Cerrahisi branşı ile ilgili varis ameliyatları, periferik damar cerrahisi ameliyatları, kronik böbrek yetmezliği olan hastalara yönelik fistül ve kateter ameliyatlarının Finike Devlet Hastanesi bünyesinde yapılacağının bilgisini verdi.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını yeni hastane binasının hizmete girmesi ile birlikte bölgede yapılan özellikli tıbbi işlemlerin artacağını ifade etti.