FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE MORAL MOTİVASYON ETKİNLİĞİ

FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE MORAL MOTİVASYON ETKİNLİĞİ

Hastane yönetimi tarafından organize edilen moral motivasyon etkinliğinde tüm çalışanlar bir araya geldi. Hastane yemekhanesinde gerçekleşen programa Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT, hastane idarecileri, sağlık çalışanları ve hastane personelleri katıldı. Yoğun çalışma temposu altında çalışan sağlık personelinin yaşadığı stresi bir nebze de olsa azaltabilmek amacıyla düzenlenen programda kısır ve kek ikram olarak sunuldu. Başhekim Op. Dr. Yücel KURT Yeni Finike devlet hastanesine taşınmadan önce yıllar boyu bu hastanede emek vermiş değerli çalışanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu moral motivasyon etkinliği aynı zamanda eski hastanemizde yaptığımız son etkinliklerden oldu, yapılan etkinlik ile ilgili açıklamalarına devam eden Başhekim Op Dr.Yücel KURT bu ve benzeri programların hem moral motivasyon açısından hem kaynaşma açısından iyi bir vesile olduğunu ve ilerleyen zamanlarda bu gibi etkinlikleri yeni Finike Devlet Hastanesindede devam ettirmeyi istediklerini dile getirdi. Sağlık çalışanları ve hastane personelleri, düzenlenen etkinliği beğendiklerini ve memnun kaldıklarını ifade ederek Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT’a teşekkür etti.