ANTALYA VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU YENİ FİNİKE DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Finike Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Antalya Valisi Münir KARALOĞLU Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT’dan yeni Finike Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi aldı.
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT ziyaret esnasında yeni Finike Devlet Hastanesinin sınıf atlayarak Batı Antalya’nın tek B grubu hastanesi olarak tescillendiğini, hastanenin yatak kapasitesinin 160 yatağa çıkartıldığını, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinden sonra 3. Basamak Yoğun Bakıma sahip tek ilçe hastanesi olduğunu, İnme Ünitesinin hizmete girdiğini ifade etti. Yeni Finike Devlet Hastanesinin üstün teknolojik donanıma sahip patoloji laboratuvarının hizmete girdiğini, Batı Antalya’nın en yüksek yatak kapasitesine sahip Palyatif Bakım Ünitesinin yatak sayısının arttırılarak 20 yatak kapasitesine çıkartılıp hizmete girdiğinin bilgisini paylaştı.
Antalya Valisi Münir KARALOĞLU Finike Devlet Hastanesi ziyaretinde poliklinikleri dolaşarak koridorda bekleyen hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yeni Finike Devlet Hastanesi ile ilgili memnuniyetini dinleyen Antalya Valisi Münir KARALOĞLU ziyaret sonrası hastaneden ayrıldı.