FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE PSİKİYATRİ HEKİMİ GÖREVE BAŞLADI

FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE PSİKİYATRİ HEKİMİ GÖREVE BAŞLADI

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Finike Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katıldı. Psikiyatri hekimi Ersin TÜRKYILMAZ hasta kabulüne başladı.
İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup uzmanlık eğitimini Şişli Etval Devlet hastanesinde tamamladıktan sonra Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi, Burdur Bucak Devlet Hastanesi, Çanakkale Devlet Hastanesinde görev yapan Uz.Dr. Ersin Türkyılmaz Finike devlet Hastanesinde çalışıyor olmaktan memnun olduğunu belirti.
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek verilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.