FİNİKE DEVLET HASTANESİNİN GÜÇLÜ HEKİM KADROSUNA GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI’DA KATILDI
16 Temmuz 2019

FİNİKE DEVLET HASTANESİNİN GÜÇLÜ HEKİM KADROSUNA

GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI’DA KATILDI

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek verilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

GÖĞÜS HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Finike Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katıldı.Göğüs HastalıklarıUzmanı Dr. Hasan GANİ hasta kabulüne başladı.

FİNİKE’YE HAYIRLI OLSUN

1992 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzman. Dr. Hasan GANİ 2000 yılında uzmanlığını tamamladı. 2000-2019 yılları arasında Osmaniye Devlet Hastanesi’nde görev yapan Uzman Dr. Hasan GANİ, Mart 2019 tarihi itibariyle Finike Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları polikliniğinde hasta kabul etmeye başladı.  Göğüs HastalıklarıUzmanı Dr. Hasan GANİ Finike Devlet Hastanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı ve memnuniyeti içinde olduğunu belirtti.