KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM UZMANI GÖREVE BAŞLADI
16 Temmuz 2019

KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor.  Finike Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Belma ÖZDAMAR hasta kabulüne başladı.

Başhekim Op. Dr. Yücel KURT güçlenen hekim kadrosu ile ilgili olarak büyüyen gelişen hizmet çeşitliği her geçen gün artarak Batı Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımızın göreve başlamasıyla bölgenin önemli eksiklerinden bir tanesinin tamamlandığını belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2004 yılında mezun olan Belma ÖZDAMAR uzmanlık eğitimini Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2012 yılında tamamladı. Devlet Hizmet Yükümlülüğünü Sinop’ta tamamlayan Op. Dr. Belma ÖZDAMAR 2016 -2019 tarihleri arasında Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde çalıştı. İl içi tayinle 2019 yılı mart ayında Finike Devlet Hastanesindeki göreve başlayan Op. Dr. Belma ÖZDAMAR Finike’de hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.