FİNİKE DEVLET HASTANESİ AİLESİNE YENİ KATILAN HEMŞİRE VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ORYANTASYON UYUM EĞİTİMİ VERİLDİ
26 Eylül 2019

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hastanemizde yeni göreve başlayan hemşire laborant ve sağlık memuru çalışma arkadaşlarımızın hastanemize ve bölgemize kolay adapte olmasına büyük önem verildiğini kaydetti. İşe yeni başlayan personelimizin, hastanemize ve görevine uyum sürecini kolaylaştırmak, hastanemizin kurum kültürünü, genel kurallarını ve uygulamalarını aktarmak için oryantasyon (genel uyum) eğitimi ve gezileri düzenlendiğini ifade etti
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hastanemizde işe yeni başlayan personelimizin yeni çalışma biriminin uygulamalarını ve birim kurallarını aktarmak için düzenlenen adaptasyon (bölüm uyum) çalışmalarında meslek gruplarına göre Finike devlet hastanesi olarak ayrı programlar uygulandığını dile getirdi.
Oryantasyon (genel uyum) eğitimi ve gezileri eğitim komitesi, eğitim hemşiresi, oryantasyon eğitim sorumluları ve tüm hastane çalışanları tarafından verilmekte yeni çalışma arkadaşlarımıza verilen eğitimde hastanemizin tanıtımı: hastanemizin fiziki yapısı, hastanemizde sunulan hizmetler, hastanemizin yönetim yapısı ve yöneticiler, hastanemizin çalışma koşulları, izinler, hastanemize ulaşım, hastanemizin iletişim bilgilerini kapsayan bilgiler aktarılmaktadır.