FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE 2. GÖZ HASTALIKLARI UZMANI Op. Dr. Kenan YİĞİT GÖREVE BAŞLADI
17 Haziran 2019

FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE 2. GÖZ HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT Batı Antalya bölgesine daha etkin ve verimli hizmet verebilmek için hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Başhekim Op. Dr. Yücel KURT bu süreçte Finike Devlet Hastanesine katkı ve desteklerinden dolayı Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür etti.  Finike Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katılmasının memnuniyeti içinde olduğunu dile getiren Başhekim Op. Dr. Yücel KURT Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kenan YİĞİT’in hasta kabulüne başlaması sonrası yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

GÖZ HASTALIKLARI  2.  POLİKLİNİĞİ BATI ANTALYA’NIN HİZMETİNE SUNULDU

Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden 2006 yılında mezun olan Op. Dr. Kenan YİĞİT Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2015 yılında uzmanlığını tamamladı. 2015-2018 yılları arasında İstanbul Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Kenan YİĞİT kurum içi naklen atama sonrası Finike Devlet Hastanesi Göz polikliniğinde hasta kabul etmeye başladı.  Finike Devlet Hastanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı ve memnuniyeti içinde olduğunu belirten, Op. Dr. Kenan YİĞİT göz polikliniğinin tıbbi cihaz ve donanımlarının hızlı bir şekilde temin edilip hastalarımızın hizmetine sunulmasını sağladığı için Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT olmak üzere hastane yönetimine teşekkür etti.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını yeni hastane binasının hizmete girmesi ile birlikte bölgede yapılan özellikli tıbbi işlemlerin artacağını ifade etti.

IMG-20180911-WA0007.jpg
IMG-20180911-WA0006.jpg