FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT 14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Yeni hastane taşınma sürecinde gösterdikleri gayret ve özveri için teşekkür etti. Hekimlik mesleğinin dünyanın en eski mesleklerinden biri olduğunu dile getiren Başhekim Op. Dr. Yücel KURT çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için özel günler haricinde de bu tip etkinliklere devam edileceğini ifade etti

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada İnsanı iyileştirmek, yaşatmak, sağlıklı toplum olabilmek için var gücüyle çalışan, halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaç edinen ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına üstün gayret gösteren sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı ve bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Servisleri ziyaret ederek çiçek ve sağlık çalışanlarına yönelik hazırlanan günün anlam ve önemine uygun hediye taktim eden Başhekim Kurt sonrasında kokteyl eşliğinde sağlık çalışanlarıyla pasta kesilerek etkinliğe devam etti.