HEMODİYALİZ ÜNİTESİ ÇALIŞANLARINA BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HEMODİYALİZ ÜNİTESİ ÇALIŞANLARINA
BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Finike Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde hizmet verdi.
Hemodiyaliz uygulanan 55 hastaya toplamda 165 seans hemodiyaliz hizmeti hem rutin diyaliz hizmeti alan hem de bayram tatil için il dışından gelen diyaliz hastaları için bayram tatili boyunca Finike Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesinde diyaliz seanslarına kesintisiz olarak devam etti.
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT bayram tatilinde de büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren Hemodiyaliz Ünitesi Çalışanlarına teşekkür etti. Finike Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesinin hastanenin özellikli birimlerinden biri olduğunu ayrıca bayram öncesi ve bayram sırasında hastalardan çok sayıda teşekkür aldıklarını ifade etti.
Finike Devlet Hemodiyaliz ünitesinin 13 yataklı olarak daha ferah ve konforlu bir ortamda hizmet verdiğini, fiziksel ortamın iyileşmesi ile birlikte hizmet kalitesinin daha da artarak çok sayıda teşekkür aldıklarını ve hastaların yeni ortamlarından son derece memnun olduklarını dile getiren Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT Hemodiyaliz Ünitesi Çalışanlarına güzel hizmetleri için teşekkür etti