FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI
17 Temmuz 2019

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT yeni başlayan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımızla bu branşta 3 uzman hekimle hizmet verecek olmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti.

HEKİM KADROMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade etti. Büyüyen gelişen hizmet çeşitliği her geçen gün artarak Batı Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesinde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımızın göreve başlamasıyla ameliyathane ve yoğun bakım hizmetleri ile ilgili bölgenin önemli eksiklerinden bir tanesinin tamamlandığını belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

FİNİKE DEVLET HASTANESİ ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI SAYISI 3 OLDU

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun olan Durdali ÇELİK Pratisyen Hekim Aksaray Ağaçören Devlet Hastanesi’nde çalıştı. Uzmanlık eğitimini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Anestezi ve Reanimasyon anabilim dalında 2012 yılında tamamladı. Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak 2012-2019 yılları arasında görev yaptı.  Naklen atama ile 2019 yılı nisan ayında Finike Devlet Hastanesindeki göreve başlayan Dr. Durdali ÇELİK Finike’de hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak çalışmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.