FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE BİR ACİL SERVİS HEKİMİ DAHA GÖREVE BAŞLADI
30 Temmuz 2019

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Finike Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir hekim daha katıldı. Acil Servis Hekimi Dr. Yasin Emrah HATİPOĞLU acil servisteki görevine başladı.
Başhekim Op. Dr. Yücel KURT güçlenen hekim kadrosu ile ilgili olarak büyüyen gelişen hizmet çeşitliği her geçen gün artarak Batı Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesinde bir acil servis hekiminin göreve başlamasıyla Batı Antalya da tek Finike Devlet Hastanesinde olan 2. Seviye acil servis ünitesinin daha da güçlendiğini belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2009 yılında mezun olan Dr. Yasin Emrah HATİPOĞLU Kars’ta aile hekimi olarak görev yaptıktan sonra İstanbul’da çeşitli kurumlarda hekim ve işyeri hekimi olarak görev yaptıktan sonra açıktan atama ile 2019 yılı haziran ayında Finike Devlet Hastanesindeki görevine başladı. Dr. Yasin Emrah HATİPOĞLU Finike Devlet hastanesinde acil servis hekimi olarak çalışmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.