BAŞHEKİMDEN EVDE SAĞLIK HİZMETİ ALAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ
01 Ağustos 2019

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT Finike Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetleri birimince takip ve tedavi edilen hastaları evlerinde ziyaret etti. Ziyaret kapsamında verilen hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT, Finike Devlet Hastanesi'nde 2010 yılından beri evde sağlık hizmeti verildiğini ifade etti. Uygulamanın temel amacının, hastaneye gelemeyecek durumda olan yatalak veya ağır engelli hastaların sıkıntı yaşamadan sağlık hizmetine ulaşmasını sağlamak olduğunu kaydeden Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT, "İhtiyacı olan bireylere evinde ve aile ortamında eğitimli personelle sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini de kapsayacak şekilde muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım, takip ve rehabilitasyon hizmeti verildiğini dile getirdi.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT Şu anda aktif olarak 194 hastaya hizmet verdiklerini kaydetti. Finike Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetleri birimince verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade eden hastalar ziyaret için Başhekime teşekkür etti.

• evde-1.jpg
  • evde-3.jpg