FİNİKE DEVLET HASTANESİNE YENİ BAŞLAYAN HEKİMLER İÇİN MORAL ve ADAPTASYON GECESİ DÜZENLENDİ
22 Ekim 2019

FİNİKE DEVLET HASTANESİNE YENİ BAŞLAYAN HEKİMLER İÇİN
MORAL ve ADAPTASYON GECESİ DÜZENLENDİ
Batı Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesi ataması yapılan çok sayıda hekimin başlamasıyla Finike Devlet Hastanesi tarihinin en yüksek hekim kadrosu sayısına ulaştı. Yeni hizmet binasına taşınması sonrası 2019 yılında C grubundan B grubuna yükselen hastanemize çok sayıda Uzman Doktor ve Pratisyen Hekim ataması yapıldığını ifade eden Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT Çalışanların birlik ve beraberlik içerisinde bulunmasını sağlamak amacıyla yemek düzenlediklerini belirtti. Hastanemizde görev yapan hekimlerimizin koordinasyon ve yüksek motivasyon içinde çalışmalarına yardımcı olmak adına yemek organizasyonunda bir araya geldiklerini ifade etti. Başhekim Op. Dr. Yücel KURT misafirlerle bizzat ilgilendi.
Hekimlerin yoğun katılım gösterdiği yemekte konuşan Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT “Öncelikle katılımda bulunan doktorlara ve ailelerine teşekkür ederek böylesi bir gecede bir arada bulunmaktan gerçekten mutlu olduğunu dile getirdi. Sıcak samimi bir ortamda geçirilen gecede yaklaşık 100 kişi misafir edildi. Çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen motivasyon gecesinde müzik eşliğinde yemekler yenildi. Katılımın yüksek olduğu yemekten sonra hekimler organizasyonu tertip eden Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT’a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.