FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE BİR ACİL SERVİS HEKİMİ DAHA GÖREVE BAŞLADI
08 Kasım 2019

Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesinde bir acil servis hekiminin göreve başlamasıyla Batı Antalya da tek Finike Devlet Hastanesinde olan 2. Seviye acil servis ünitesinin daha da güçlendiğini belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2009 yılında mezun olan Dr. Hamit DEMİR Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Servis Hekimliği ve çeşitli özel kuruluşlarda medikal danışman olarak görev yaptıktan sonra açıktan atama ile 2019 yılı ekim ayında Finike Devlet Hastanesindeki görevine başladı. Dr. Hamit DEMİR Finike Devlet hastanesinde acil servis hekimi olarak çalışmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.