FİNİKE DEVLET HASTANESİNDEN GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASINA ÇOŞKULU DESTEK
14 Kasım 2019

Orman Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ortaklaşa başlattıkları Geleceğe Nefes Ol kampanyasına bir destekte Finike Devlet Hastanesi’nden geldi. Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt hastane içindeki ve hastane yolu üzerindeki hazırlanmış alanlara çalışanlarımızla beraber fidanlarımızı dikerek bu kampanyaya küçükte olsa bir katkıda bulunduklarını ifade etti.
11 Kasım 2019’da saat 11:11’de, 81 ildeki binlerce noktada fidan toprakla buluşurken Finike Devlet Hastanesi çalışanları zeytin fidanı dikerek ağaçlandırma seferberliğine katıldı.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve ‘Daha Yeşil Bir Türkiye İçin’ 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek etkinliğe çalışanlarımız ile katılarak bereketli topraklarımıza fidan diktiklerini, Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız en değerli mirasın 11 Kasım 2019 tarihinde birlikte diktiğimiz fidanların olacağını dile getirdi.