FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI
12 Şubat 2020

FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yücel KURT yeni başlayan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımızla bu branşta 4 uzman hekim ile hizmet verecek olmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti.
HEKİM KADROMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliği her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade etti. Büyüyen, gelişen hizmet çeşitliliği her geçen gün artarak Batı Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesinde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanımızın göreve başlamasıyla ameliyathane ve yoğun bakım hizmetleri ile ilgili bölgenin önemli eksikliklerinden bir tanesinin tamamlandığını belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI SAYISI 4 OLDU
Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun olan Çiğdem HEYİK BELEN uzmanlık eğitimini de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Anestesi ve Reanimasyon Anabilim dalında 2013 yılında tamamladı. Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak İnebolu Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak 2013-2015 yılları arasında görev yaptıktan sonra 2015-2017 yılları arasında İstanbul Medipol Üniversite Hastanesinde, 2017-2019 yılları arasında Antalya’da özel sağlık kuruluşunda çalıştı. Açıktan Atama ile Finike Devlet Hastanesine atanan Dr.Çiğdem HEYİK BELEN hastanemizde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak görevine başlamıştır.