T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Finike Devlet Hastanesi

2. ÜROLOJİ UZMANIMIZ GÖREVE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 10/11/2020

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Finike Devlet Hastanesi’nin kadrosuna yeni katılan Üroloji Uzmanı Salih MANAV hasta kabulüne başladı.
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 yılında mezun olan Salih MANAV, Tekirdağ Malkara Acil Sağlık Hizmetlerinde 1 yıl görev yaptı. 2018 yılında Sakarya Üniversitesi Üroloji Anabilim dalında Uzmanlık eğitimini tamamlayıp Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde atandı. Burada 2018-2019 yılları arasında Üroloji Uzmanı olarak görev yaptı. Sakarya Karasu Devlet Hastanesinde 2019-2020 yılları arasında çalıştıktan sonra Finike Devlet Hastanesine atanan Uzm.Dr. Salih MANAV hastanemizde Üroloji Uzmanı olarak görevine başlamıştır.