07 Nisan 2021

Sadece Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi ve Manavgat Devlet Hastanesinde yapılabilen Biontech aşısı için Finike Devlet Hastanesi de aşıyı yapmaya yetkili hastane seçildi.
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yücel KURT yaptığı açıklamada;    “Başarı ile yürüttüğümüz aşılama çalışmalarımıza bugün itibariyle bir yenisini daha ekleyip ülkemize kısa süre önce gelen Biontech aşısını da hastalarımızın tercihine sunmaya başladık. Hastalarımız artık Sİnovac ya da Biontech aşılarından hangisi olmak isterlerse randevularını alıp hastanemiz aşı uygulama odalarında yaptırabilirler.
Ve ilk doz Biontech aşımızı Sayın Akın BAYLI’ya bugün itibariyle uyguladık.
Hastalarımız Alo 182 veya MHRS den randevularını alırken hangi aşıyı seçmek istediklerini belirterek randevu oluşturabilirler. Ayrıca Finike’de ikamet etmesine gerek olmadan Biontech ya da Sinovac için hastanemize randevu alınabilmektedir.
Aşı randevuları konusunda siz değerli hastalarımızdan dikkat etmenizi istediğimiz en önemli konu ise randevu saatlerine tam zamanında gelmenizdir. Ayrıca aşı olan vatandaşlarımızın rehavete kapılmadan kurallara riayet etmeye devam etmesi gerekmektedir.  Hastalığın yayılmasını önlemede en önemli  etken tabi ki maske-mesafe-hijyen kuralıdır.”