Finike Devlet Hastanesi Doktor Kadrosuna Bir Ortopedi Uzmanı Daha Katıldı
11 Mart 2022

2011 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden mezun olan Ortopedi Uzm. Dr. Ali AYDIN, 2011-2014 yılları arasında Samsun Havza İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Samsun Havza Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2014-2019 yılları arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mesleki hayatına Araştırma Görevlisi olarak devam etti. 2019 yılında Bingöl Devlet Hastanesine atanan Ortopedi Uzm. Dr. Ali AYDIN, burada 3 yıl görev yaptıktan sonra 2022 Mart ayı itibariyle Finike Devlet Hastanemizde göreve başladı.
Başhekim Opr. Dr. Yücel KURT :
“ Pandeminin zor ve ağır şartlarına rağmen tüm bölgeye hizmet vermeye devam ediyoruz. Doktor kadromuzu güçlendirerek yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz. “ sözleriyle başarılarının devam edeceğini dile getirdi. Yücel Kurt