FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NİN HEKİM KADROSUNDA CİDDİ ARTIŞ
06 Eylül 2023

336810179_978341966883219_8832422809182992408_n.jpgFinike Devlet Hastanesi hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da artırmak için son 6 ayda 12 Uzman ve 12 Pratisyen Hekimi kadrosuna dahil ederek, güçlü hekim kadrosuyla Finike’ye ve tüm Batı Antalya’ya en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor.
Konuyla ilgili olarak Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT açıklamasında: “Pandemi döneminde Batı Antalya’nın tek pandemi hastanesi olarak fedakarca hizmet vererek ciddi bir misyon üstlenen hastanemiz pandemiden sonra da özellikle doktor kadromuz ile her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Son 6 ayda hastanemizde 2 dahiliye uzmanı, 1 enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 kardiyoloji uzmanı, 1 biyokimya uzmanı,1 genel cerrahi uzmanı, 1 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı,1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı,1 acil tıp uzmanı, 1 fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olmak üzere toplamda 12 Uzman ve 12 Pratisyen Hekim arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. Gerek hekim kadrosu gerekse modern tıbbi cihaz desteği ile Finike ve tüm Batı Antalya’ya ekip arkadaşlarımızla birlikte özveriyle hizmet vermekteyiz. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosu ve teknik donanımını arttırıp geliştirerek vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.