FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT yeni başlayan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanımızla batı Antalya bölgesine hizmet verecek mikrobiyoloji laboratuvarının halkımızın hizmetine sunulması noktasında çalışmalara hız verildiğinin bilgisini verdi. Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT mevcut işlemlerle ilgili alınan numunelerin öncesinde Antalya merkeze gönderilirken mikrobiyoloji laboratuvarımız hizmette açıldıktan sonra hastanemiz mikrobiyoloji laboratuvarında mikrobiyoloji numunelerinin değerlendirileceğinin müjdesini verdi.

FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ümit YAKAN Finike Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzman. Dr. Ümit YAKAN Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlık eğitimini tamamladı. Hakkâri Devlet Hastanesi’nde görev yapan uzman Dr. Ümit YAKAN atama sonrası Finike Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji polikliniğinde hasta kabulüne başladı. Dr. Ümit YAKAN Finike Devlet Hastanesi’nde çalışacak olmanın heyecanı ve memnuniyeti içinde olduğunu ifade etti.

HEKİM KADROMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte kadromuza katılacak yeni hekimler ile birlikte Finike ve çevresine sunulan sağlık hizmetinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı amaçladıklarını ifade ederek verilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.