FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE İÇ HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI
30 Ekim 2019

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye ve hizmet çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Finike Devlet Hastanesi’nin hekim kadrosuna yeni bir uzman hekim daha katıldı. İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Fatih ATİK Finike Devlet Hastanesi’ndeki görevine başladı.
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel KURT büyüyen, gelişen ve hizmet çeşitliği her geçen gün artarak Batı Antalya’nın gözde sağlık tesisi olan Finike Devlet Hastanesi’nde İç Hastalıkları Uzmanının göreve başlamasıyla bölge için eksikliği hissedilen bir branşın hizmet vermeye başlayarak hekim kadrosunun daha da güçlendiğini belirtti. Verilen sağlık hizmetlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Fatih ATİK İç Hastalıkları ihtisasını Bolu Abant Baysal Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında tamamladı. Mecburi hizmetini İnebolu Devlet Hastanesinde yaptı. Naklen atama ile 2019 yılı Ağustos ayında Finike Devlet Hastanesindeki görevine başladı. Uzm. Dr. Fatih ATİK Finike Devlet hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmaktan son derece memnun olduğunu ifade etti.