FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM!
09 Mart 2020

FİNİKE DEVLET HASTANESİNDE İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM!
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi olarak hastalarımızın başka merkezlere sevkinin azaltılması, hasta konforunu ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlayarak hastanemizin teknik donanımlarını artırmaya devam ediyoruz.
Hastanemizin yeni başlayan Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.M.Türkay BELEN tarafından Finike Devlet Hastanesinde ilk kez Laparoskopik Apendektomi ameliyatını başarı ile gerçekleştirmiştir.
Finike Devlet Hastanesinde ilk kez ve birer hafta ara ile anne ve oğluna Laparoskopik Apendektomi ameliyatını yapan hekimimiz ameliyat sonrası kontrolleri için hastalarıyla buluştu. Ziyaretlerine hastanemiz Başhekimi Op.Dr.Yücel KURT’ ta eşlik ederek, hastalardan yaşadıkları süreç hakkında bilgi aldı. Anne ve Oğlu hastanemizden memnuniyetlerini belirterek ayrıldılar.
Laparoskopik Apendektomi (Kapalı Apandisit Ameliyatı); büyük bir kesi işlemi yapılmadan apandistin alımını hedefleyen bir operasyondur. Bu operasyon sonrasında hasta günlük hayatına çok daha rahat bir biçimde devam edebilir, ameliyat kapalı teknikle yapıldığı için de rahatsız edici boyutta bir ameliyat izi olmamaktadır.