YENİ ORTOPEDİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
24 Mart 2020

YENİ ORTOPEDİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Finike Devlet Hastanesi’nin kadrosuna yeni katılan Ortopedi Uzmanı Halis Kayhan TUTCU hasta kabulüne başladı.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun olan Halis Kayhan TUTCU uzmanlık eğitimini Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesinde 2018 yılında tamamladı. Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak Ağrı Patnos Devlet Hastanesinde 2018-2019 yılları arasında Ortopedi Uzmanı olarak görev yaptı. Açıktan Atama ile Finike Devlet Hastanesine atanan Dr. Halis Kayhan TUTCU hastanemizde Ortopedi Uzmanı olarak görevine başlamıştır. İlerleyen günlerde de kadromuz güçlenerek artmaya devam edecektir.