FİNİKE DEVLET HASTANESİ İLKOKUL ve ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI
03 Nisan 2021

YARIŞMA KOŞULLARI

1. Yarışma 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için planlanmış olup,ödüller hastanemizde yapılacak olan törende sahiplerine verilecektir.
  2. Resim yarışmasına karakalem, kuruboya, suluboya, guaj, yağlıboya, akrilik gibi tekniklerle yapılmış eserler katılabilir.
  3. Yarışmaya katılacak eserin 25x35 ebadında olması, eseri yapanın ( adı soyadı, doğum tarihi, okuduğu okul ve telefon numarası vb. ) ile birlikte  eserin orjinalinin son katılım tarihine kadar  adresimize eksiksiz olarak ulaştırılması gerekmektedir.
  4. Resim yarışmasına en fazla 1 eserle katılım sağlanabilir.
  5. Yarışmaya katılacak eserin profesyonel anlamda başka yarışmalar için de hazırlanmamış olması gerekmektedir.
  6. Yarışmacı telifi olan bir eserle katılmış olması durumunda, telif haklarının belirlediği telif cezasını, yarışmacı tarafından karşılanması taahhüdünü kabul etmiş olur.
  7. Finike Devlet Hastanesi yönetimi gerekli gördüğü taktirde, yönetmelik ve yarışma koşulları ve süresi hakkında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  8. Yarışmaya katılacak eserlerin sahipleri, eserlerin yarışma sürecinde ve ileriki yıllar da Finike Devlet Hastanesi tarafından yayınlanmasında hak talep etmediklerini taahhüt eder. Yarışmaya katılan eserlerin temsilcileri yönetmelikteki koşulları kabul etmiş sayılır. Kurula verilen resimlerin ve dereceye giren çocukların görselleri yazılı ve görsel basında, sosyal medyada yer alabilir.
  9. Bu yönetmelik dışında kalan tüm hususlarda ve doğabilecek anlaşmazlıkların çözüme   bağlanmasında yarışma koordinatörlüğü yetkilidir.
  10. Yönetmeliği okudum ve kabul ediyorum.
  11. Yarışmaya katılacak olan görseller en geç 16/04/2021 tarihine kadar Finike Devlet Hastanesi Basın Yayın Birimine teslim edilmesi gereklidir.